• Spalat lenjerie
  • Curatat imbracaminte
  • Curatat covoare
  • Curatat pene si puf
  • Colectare de la domiciliu
  • Servicii tehnice pentru industria textila
Spalare Profesionala
- Spălam orice tipuri de lenjerii si obiecte de imbracaminte. Utilizand echipamente de spalatorie performante si detergenti chimici ecologici garantam rezultate impecabile, fara pete, fara ca aspectul sau rezistenta tesuturilor sa fie afectate.

Curatare Chimica la sec
- Curăţăm, orice tip de confecţii si tricotaje, eliminând petele şi împrospătând tesaturile astfel încât hainele dumneavoastră să arate ca noi. Prin curatare periodica, hainele vor avea o viata mai lunga, iar culoarea si tesatura se vor pastra pentru mai mult timp.

Curatare covoare si mochete
Curatam si spalam orice tip de covoare si mochete cu produse speciale ecologice, rezultand eliminarea completa a murdariei si a mirosurilor neplacute. Pentru a va bucura pentru un timp indelungat de culorile vii si de aspectul ca nou al covoarelor dumneavoastra va recomandam o curatare periodica a acestora.

Curatare pene si puf
Utilizand echipamente speciale, curatam orice tip de pene si puf din perne,eliminand acarienii, praful si mirosul.
Fultucul vechi este inlocuit cu unul nou, iar pernele dvs. isi recapata prospetimea

Colectare si livrare de la domiciliu
Serviciul nostru de colectare si livrare de la /la domiciliul clientului cu transportul gratuit este un avantaj in plus pe care ne face placere sa-l oferim clientilor nostrii..
Programul de ridicare si livrare il stabilim de comun acord cu clientul, straduindu-ne sa fim cat mai flexibili si prompti.

Servicii tehnice pentru industria textila
Datorită solicitărilor ce ne-au fost adresate de societati ce opereaza in industria textila am dezvoltat o gamă de tratamente, ce ne permite sa prelucram diverse tipuri de materiale confectionate :
pantaloni, camasi, bluze si altele din, bumbac, in, matase, denim, lana, fibre sintetice, artificiale si amestecuri :
- spalari cu emolienti
- spalari usoare
- tratamente anticutare
- tratamente speciale cu enzime
- tratamente cu silicon